Cursus Een gezonde relatie met eten

Wil jij 2022 goed beginnen, gezonder eten en lekker in je vel?

WAT ALS JE ALLES ZOU MOGEN ETEN EN WEER PLEZIER AAN ETEN BELEEFT EN WEER KUNT GENIETEN?

In een cursus van 6 woensdagavonden gaan we verandering brengen in jouw eigen relatie met eten. Je leert over gezonde voeding die wel vol te houden is. Aan diëten doen we niet. We hebben wel veel aandacht voor je eigen mindset. Samen met psychologe Lida van der Aa en natuurvoedingsadviseur Elly Punselie ga je in een groep van maximaal 12 personen aan de slag.

Nee zeggen is lastig
Herkenbaar toch? De struggles met eten. Gedachten als “nu heeft het toch geen zin meer. Doe nog maar een toetje (taartje/wijntje/bitterbal/bakje chips etc)”.Maandag begin ik weer met gezond”. 
Afvallen? Ik word alleen maar zwaarder
Zoveel hypes, geen koolhydraten, intermittent fasting, eiwitshakes, alle dieten geprobeerd; maar werken doen ze niet. “Als ik nu maar minder eet, val ik vanzelf af’‘. Is dat nu gezond?’ 
Heel eerlijk ...... eten geeft me troost
Als ik in de spiegel kijk, voel ik me doodongelukkig’. Als ik me rot of gestresst voel, maakt het mij allemaal niet meer uit. Het perfecte plaatje op social media is onbereikbaar. Door inzicht te krijgen in je eetgedrag, kom je in evenwicht.
Gezond en lekker gaan prima samen
Hoogste tijd om je relatie met eten aan te pakken. Weer ontspannen aan tafel. De weegschaal de deur uit. Weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Ga voor een duurzaam resultaat.Schrijf je in voor de cursus!

Investering in jouw gezondheid € 295,00 aanmelding voor 1 januari € 275,00

Voor wie: voor mannen en vrouwen die een gezonde relatie met eten willen aan gaan. 

Gratis kennismakingsworkshop:
15 december en 12 januari van 19:30 – 21:00 uur

Cursusdata:
19 januari, 2 februari, 23 februari, 16 maart, 6 april en 18 mei van 19:30 – 21:30 uur

Locatie: Bredaseweg 41, 4844 CK TERHEIJDEN

Vraag nu informatie of schrijf je meteen in, stuur een mail of bel.